Oplev tysk "Spitzenklasse" teknik......


Innovationer med en praktisk orientering. Solide og ærlige landbrugsmaskiner i stedet for kortsigtede teknologiske gimmicks.

 

Helt tilbage fra 1876 hvor faderen til Deutz, Nicolaus August Otto opfandt selve firetakts-motorprincippet har Deutz-Fahr altid været på forkant af udviklingen med intelligente traktorer og mejetærskere. Block-design, foraksel-affjedring, trac-koncept, kabiner med affjedring, åben-view traktorer, rummelige panoramiske førerhuse, balance, enestående motor-output, automatisk præ-indstilling af maskinen, TERIS / TCS, osv., er alle Deutz-Fahr udviklinger, som har været trendsættere.

 

Hvorfor nøjes med motoren, når du kan få hele traktoren fra Deutz-Fahr...!

 

 

Deutz motorer er verden over berømte og anerkendte for deres suveræne teknologi. Suverænt lavt brændstofforbrug, enestående ydeevne og holdbarhed har altid kendetegnet en ægte Deutz motor.

 

Det er ikke tilfældigt at også andre traktor-producenter vælger at anvende Deutz motorer i deres produkter.....!

Men hvad der i sidste ende tæller er den komplette produkt-pakke og ikke blot enkelte tekniske egenskaber. Deutz-Fahr giver landmænd praktiske løsninger, som sætter dem i stand til at opnå overskud med de lavest mulige driftsomkostninger og omkostninger per hektar.

Når det kommer til kvalitet, økonomi og udstyr, er Deutz-Fahr traktorer er førende....

 

 

 

 

Intelligente løsninger til nutidens landbrug.

 

 

 

 


 

 


AGROTRON TTV 7250 

 

 


 

                                                                              

 


 

Degn Grafisk