SPITZEN-KLASSE AUS BAYERN !!
 

 

Deutz-Fahr har præget udviklingen af traktorer i over 100 år. Avanceret teknologi, førerkomfort og driftsikkerhed kendetegner de velkendte grønne traktorer.


Med topmoderne, avanceret motorteknologi fra DEUTZ har alle Deutz-Fahr traktorer et lavt brændstofforbrug og kraft til alle opgaverne. 

 

 

 

 Et eksempel på Deutz-Fahr`s erfaring pålidelighed er Agrotron serien som med mere end 50.000 traktorer i drift gør serien til en af de største traktorserier i Europa.


KLIK PÅ BILLEDET OG SE DEUTZ-FAHR PROGRAMMET 

 


 TEST AF DEUTZ-FAHR L 730 POWERSHIFT

 

"Næste gang du skal ud og investere i en ny powershift traktor skulle du måske overveje den nye L-Serie fra Deutz-Fahr. Traktoren rummer gode detaljer i kabinen med markedets måske bedste monitor" siger Maskinbladets erfarne testkører efter at have prøvet en L 730.

 

 

 

Se hele Maskinbladet`s test af Deutz-Fahr L 730 med Powershift: Klik Her!

  DEUTZ-FAHR MAXI VISION LUKSUSKABINE

 

 

Den nye Maxi Vision Kabine repræsentere den allernyeste teknologi og komfort. Computer-analyserede luftstrømme fra det elektroniske klimaanlæg, brugen af ​​materialer i højeste kvalitet og rummeligheden i kabinen giver et indbydende og behageligt arbejdsmiljø.

 

Betjenings-elementerne er designet ergonomisk og alle oplysninger er klart angivet, hvilket gør traktoren let at køre og sætte maskinføreren i stand til at få traktoren til at yde sit ypperste lige fra starten.

 

Det eksklusive multifunktionshåndtaget og den 12” touchskærm fuldender overblikket og kontrollen.

 

 

Affjedringen er i sin helt egen liga. Den pneumatiske affjedring af førerhuset sammen med Cutting-edge sæder med luftaffjedring og  automatisk niveauregulering er standard.

 

Desuden kan Maxivision udstyres med det nye aktivt affjedrede sæde.

 

 

Forkæl dig selv og dine medarbejdere - prøv Deutz-Fahr`s Maxi Vision kabine.

 

 


 

 

 

 

 

Afprøv den fuldendte traktorkabine: Klik her.

 

 

 


 

Se alt om den helt nye 6-serie her:

 

 


 

Se alt den nye Deutz-Fahr 7-serie


 

 

 

 

 


 


AGROTRON TTV 7250 

 

 


 

                                                                              

 


 

FMR er specialister i Deutz-Fahr.

 

 

 

Vores værksted er specialister i Deutz-Fahr traktorer. Vi har de nyeste fejlsøgnings-computere og vores serviceteknikere har via HCP, adgang til SDF`s opdaterings-programmer mm.

 

Degn Grafisk