HOLMER

HOLMER

FMR maskiner er dansk forhandler og servicecenter for HOLMER MASCHINENBAU. HOLMER producerer bl.a. Danmarks mest solgte selvkørende roeoptager.

 

Vi er stolte af vores veletablerede og succesfulde samarbejde med HOLMER, som med ægte tysk grundighed og seriøsitet, har domineret markedet for selvkørende roeoptagere gennem mere end 35 år.

I dag er HOLMER verdens største producent med mere end 3000 enheder i drift. Der kører således HOLMER roeoptagere i lande som Kina, Ukraine, Italien, Spanien og USA.

 

Maskinerne håndbygges på fabrikken i Eggmuhl, nær Regensburg og HOLMER`s sans for detaljer ses tydeligt i deres produkt design, after sales service og kundesupport.
Vi tilbyder nye og brugte fabriksrenoverede maskiner med fuld fabriksopbakning og vores autoriserede HOLMER- montører, som er uddannet af fabrikken, referer direkte til Holmers` serviceafdeling.

 

Se vores Holmer film her under:

Holmer Terra Felis

Holmer Terra Variant

Holmer Terra DOS

 

 


 

 


 

Holmer T4 

Holmer T4-40 er en effektiv roeoptager med ekstrem høj kapacitet og derfor lave hektaromkostninger. Med sin gennemtænkte konstruktion, som kombinerer markedets største kapacitet med en helt enestående driftssikkerhed. Det er en industriel maskine, bygget til utroligt høje
tekniske standarder for at arbejde hårdt og længe, år efter år og med lave driftsomkostninger.
Maskinens teknologi og komfort er forfinet til mindste detalje og sætter det nye
state-of-the-art pejlemærke for maskiner til høst af roer.
 

Klik på billedet for at se mere om Holmer T4 her:

 

 


 

Holmer Terra Felis 3 

Hvis du har behov for meget høj læssekapacitet og rene roer til fabrikriken, så er Holmer Terra Felis 3 den helt rigtige løsning.

Kontakt os for at få gennemgået alle dens fordele.

 

Klik på billedet for at se mere om Holmer Terra Felis 3:

 

 


 

Terra Variant 585 Eco

Gyllekørsel med høj kapacitet

Holmer Terra Variant er udviklet til gylleentreprenører med krav om høj produktivitet.

Under praktiske forhold nedfældes 160 m³ pr. time med en injektionsrate på 25 m³ pr. ha.

Læssehastigheden er op til 12.000 l pr. minut! Det vil med andre ord sige, at den store

21 m3 tank fyldes på ca. 2 minutter med en Vogelsang-pumpe.

Som resultat af pumpernes enorme kapacitet og basismaskinens power kan gyllen

nedfældes med stor hastighed, for Holmer Terra Variant er konstrueret til at arbejde

ved høje hastigheder – chassis, affjedring, bremser, styring og betjening er alt sammen

 

udviklet og produceret til formålet.

 

Klik på billedet for at se mere om Terra Variant 585 Eco:

 

SWAP MELLEM VEKSELLAD

”Variant”-tilnavnet fortæller, at Holmer Terra Variant med fordel kan bruges til en række opgaver. Efter samme princip som lastbilernes veksellad kan der hurtigt

skiftes mellem transportkasser til roer, sneglekasser til korn/gødning, fastgødningsspredere (Bergmann) og transportkasser til såsæd/gødning, som bruges i forbindelse

med kombinationer af jordbearbejdning og såning – og så selvfølgelig udrustning til gyllekørsel. Redskabsskiftene er nemme, for Holmer har integreret

et SWAP-system, som anvender basismaskinens hydraulik til formålet.

 

 


 


 

HOLMER T4-40 med HR optager

 


 

 

 


 

"Vi har det mest erfarne serviceteam i branchen", siger Reinhard Deykiert, Holmer`s salgs-ansvarlige for Norden "Jeg tror fuldt og fast på at vores service er en væsentlig faktor for at vores kunder kommer tilbage år efter år. Dette, sammenholdt med at vi er dedikerede til at optimere og forfine vores maskiner konstant gør vi et oplagt valg for sukkerroe-dyrkere".

 


Brugt Holmer med fabriks-garanti


Vi kan i samarbejde med Holmer levere renoverede roeoptagere og rense/læssere.

 


Renoverede maskiner har typisk kørt i Tyskland eller Danmark hos roedyrkere med større arealer. Efterhånden som maskinerne bliver handlet efter 2, 3 eller 4 kampagner renoveres de efter fabrikkens foreskrifter og sælges videre til deres nye ejere, vel og mærke med fuld fabriksgaranti og opfølgning.


Processen er grundig og udviklet gennem mange år. "Vi kontrollerer, udskifter og renovere alle sliddele fra front til bagsiden" forklarer Frantz Hobmeier fra Holmer`s service-afdeling. "Derfor kan vi sikre at maskinen er klar til næste roekampagne og kunden er sikker på, at han får en maskine med en unik driftssikkerhed ".


Kontakt Henrik på tlf. 20 51 60 29 for at høre mere om konceptet. 

 

 

 

Degn Grafisk