HOLMER

HOLMER MASCHINENBAU

FMR maskiner er dansk forhandler og servicecenter for HOLMER MASCHINENBAU. HOLMER producerer bl.a. Danmarks mest solgte selvkørende roeoptager.

 

Vi er stolte af vores veletablerede og succesfulde samarbejde med HOLMER, som med ægte tysk grundighed og seriøsitet, har domineret markedet for selvkørende roeoptagere gennem mere end 35 år.

I dag er HOLMER verdens største producent med mere end 3000 enheder i drift. Der kører således HOLMER roeoptagere i lande som Kina, Ukraine, Italien, Spanien og USA.

 

Maskinerne håndbygges på fabrikken i Eggmuhl, nær Regensburg og HOLMER`s sans for detaljer ses tydeligt i deres produkt design, after sales service og kundesupport.

 

Salg af nye og brugte fabriksrenoverede selvkørende roeoptagere.


Vi tilbyder nye og brugte fabriksrenoverede maskiner med fuld fabriksopbakning og vores autoriserede HOLMER- montører, som er uddannet af fabrikken, referer direkte til Holmers` serviceafdeling.
 


 

Årets maskine - Holmer T4-40.

 

 

 

 

på Agritechnica 2013 blev den helt nyudviklede Holmer T4-40 kåret til årets største nyhed i kategorien høstmaskiner.

 

T4-40 vandt den meget eftertragtede titel på baggrund af den innovative og gennemtænkte konstruktion, som kombinerer markedets største kapacitet med en helt enestående pålidelighed.

 

Holmer T4-40 sætter dermed standarden og udgør det nye state-of-the-art pejlemærke for maskiner til høst af roer....

 


 

 Klik på billedet for at se mere om Holmer T4 her:

 

 


 

 Klik på billedet for at se mere om Holmer Terra Felis 2:

 

 


 

 Klik på billedet for at se mere om Terra Variant 600 Eco:

 

 


 


 

HOLMER T4-40 med HR optager

 


 

 

 


 

"Vi har det mest erfarne serviceteam i branchen", siger Reinhard Deykiert, Holmer`s salgs-ansvarlige for Norden "Jeg tror fuldt og fast på at vores service er en væsentlig faktor for at vores kunder kommer tilbage år efter år. Dette, sammenholdt med at vi er dedikerede til at optimere og forfine vores maskiner konstant gør vi et oplagt valg for sukkerroe-dyrkere".

 


Brugt Holmer med fabriks-garanti


Vi kan i samarbejde med Holmer levere renoverede roeoptagere og rense/læssere.

 


Renoverede maskiner har typisk kørt i Tyskland eller Danmark hos roedyrkere med større arealer. Efterhånden som maskinerne bliver handlet efter 2, 3 eller 4 kampagner renoveres de efter fabrikkens foreskrifter og sælges videre til deres nye ejere, vel og mærke med fuld fabriksgaranti og opfølgning.


Processen er grundig og udviklet gennem mange år. "Vi kontrollerer, udskifter og renovere alle sliddele fra front til bagsiden" forklarer Frantz Hobmeier fra Holmer`s service-afdeling. "Derfor kan vi sikre at maskinen er klar til næste roekampagne og kunden er sikker på, at han får en maskine med en unik driftssikkerhed ".


Kontakt Henrik på tlf. 20 51 60 29 for at høre mere om konceptet. 

Degn Grafisk