Hent Adobe Flash player

LEMKEN - The Agrovision Company

 

Lemken er en af verdens største producenter af maskiner til jordbearbejdning, såning og plantebeskyttelse. Virksomheden ejes i dag af  sjette og syvende generation af Lemken familien.

Lemken`s  hovedkvarter er placeret i Alpen, i det nedre Rhin-området i Tyskland, hvor den tyske tradition for godt håndværk og stor viden er fast i indgroet i det daglige arbejde.

 

 

Lemken producerer omkring 16.000 maskiner om året og er med en markedsandel på mere end 40% for vendeplove, suveræn tysk markedsleder.

 

Læs mere om LEMKEN - KLIK her

Se vores Lemken fil her:

Lemken film

 


 

Den perfekte plov

 

Lemkens Juwel serie definerer ploven på ny!  

Det nye TurnControl System giver øget kontrol af plovens vending og vendestop. 

 

 

Den elektro-hydraulisk styring af vendingen giver mulighed for at justere plovens hældning kontinueligt under arbejdet. Herved kan den perfekte pløjning opnås.

 

Nyudviklet underplov

Nyudviklede forplove med optimeret form og en ny benstilling garantere blokerings-fri pløjning, selv under meget vanskelige forhold, f.eks. ved nedpløjning af store mængder efterafgrøder.

 

Duramaxx underploven er udviklet på grundlag af Lemken`s enorme erfaring og resultatet er meget lavt trækkraftbehov og optimal vending af alle jordtyper. 

 

DURAMAXX sliddele

Duramaxx sliddele er fremstillet med riste helt uden bore huller. Dette giver mulighed for brug af specialhærdet stål, som giver ekstraordinær levetid.

 

 

Duramaxx udskiftes helt uden brug af værktøj.

 


 

Lemken System Kompakter – Perfekt såbed til sukkerroer

 


Lemken System Kompakter er den ideelle såbedsharve til frembringelse af det ultimative såbed forud for f.eks roer og andre afgrøder, som giver udbytte af en perfekt krummestruktur med ens opharvning og pakning i hele bredden.


Der kan vælges mellem Gåsefods- fods eller gamma- tænder, hule rørvalser og tandpakkervalser som kan vælges efter jordtype.


Ophængningen af sektionerne i et parallelogram sikrer præcis styring og korrekt arbejdsdybde under alle forhold arbejdsdybde.

 


Mængden af jord ind i valserne styres via den hydraulisk højdeindstillelige planke i henhold til ændringer i jordbundsforholdene. Samtidig udføres en total planering af overfladen.


System Kompakter fås fra 3 til 12 mtr. arbejdsbredde.   


 

 


 


"Vi har mange års erfaring med Lemken og kan kun anbefale de robuste og effektive redskaber, der leverer et fornemt stykke arbejde i marken."


 

 


 

 

 


 

 


 

 


 

 


 


 

 


 

 


 

Degn Grafisk