JCB AGRI

 

JCH er et familieejet firma med rødderne solidt plantede i den engelske muld. De har udviklet og produceret landbrugsmaskiner siden starten af 1945, da Joseph Cyril Bamford (heraf navnet JCB) producerede den første tipvogn til landbruget. Familien ejer fortsat firmaet, der nu har 12.000 medarbejdere og over 300 forskellige maskiner i produktprogrammet.

 

JCB AGRI importeres til Danmark af Brøns Group, der med et importprogram af blandt andet græs- og høstmaskiner fra tyske Krone, jordbearbejdning, såteknik og sprøjteteknik fra tyske Amazone samt afpudsere fra tyske Müthing har stor erfaring i at arbejde med landbrugskunder og kender alt til kundernes behov for stabil, hurtig reservedelsforsyning osv.

 

FMR Maskiner sælger og servicerer JCB AGRI på hele Sjælland og de omkringliggende øer. Vi har fuldt produkterne og deres udvikling i mange år. Den viden deler vi gerne med vores kunder – både i salgsprocessen, og når maskinerne skal serviceres. Ring til os næste gang, du vil have en ny ”ged”, læssemaskine eller traktor – hos os er gode råd gratis.

 

JCB Agri tilbyder flere produkt kategorier, du kan klikke dig direkte ind på dem her under eller på billederne til højre:

Teleskoplæsser  - Klik her

Gummihjulslæsser/ged - Klik her

Teleskop-gummihjulslæsser  - Klik her

- Minilæsser - Klik her

Skid Steer minilæsser - Klik her

Fastrac traktorer - Klik her

Degn Grafisk