JCB Fastrac traktorer

 

JCB har produceret traktorer siden 1991. De sælges under navnet JCB Fastrac. Der produceres 2 modelserier med trækkraft fra 93 til 210 kW (124 til 348 hk). Det er driftssikre allround-traktorer med høj komfort. Komforten sikres bl.a. via affjedrede for- og bagaksler samt kabine.

 

Sikkerheden er prioriteret højt, så selvom JCB Fastrac kan køre 70 km/h, hvor det er tilladt, er der fuld styr på alting med eksterne bremser på begge aksler og kraftige twin kalibre (luft/hydraulik) så alle EU-krav imødekommes. ABS og P-bremse via transmissions skivebremse er også standard.

 

Komforten er i den hydropneumatisk affjedrede og midtmonterede COMMANDPLUS CAB er ekstrem høj. Montagen sikrer uhindret 360 graders udsyn og A-søjlernes design bevirker at rummelighedn og adgangsforholdene er suveræne.

 

JCB-traktorerne leveres også som ”Utility-modeller” til formål udenfor landbruget. Se nogle af mulighederne her i vores brochurer og ring, hvis vi skal finde specielle løsninger til dig.

 

Aktuelle modelserier: JCB AGRI Fastrac 4.000-serien og JCB AGRI Fastrac 8.000-serien

Aktuelle modeller:  4160, 4190, 4220, 8290, 8330

 

JCB Fastrac traktor brochurer - Klik her under

- JCB Fastrac Industrial Tractors 

JCB Fastrac 4000 series

- JCB Fastrac 8000 Series

 

Ring og aftal tid for demo!

Vi mener, at alt for få landmænd og entreprenører kender JCB Fastrac traktorernes enorme fleksibilitet og høje komfort. Derfor tilbyder vi alle seriøst interesserede kundeemner lejlighed til at prøve traktorerne, så de får køreoplevelsen direkte og kan sammenligne JCB Fastrac med andre traktorer på basis af egne erfaringer.

 

Degn Grafisk