JOSKIN - Transport i udvikling.

 

JOSKIN udvikler og producerer verdens største program af trailere til transport og spredning af landbrugsprodukter.

 

 

Victor Joskin grundlagde i 1968 virksomheden og den har siden udviklet sig til en international koncern, som under grundlæggerens fortsatte ledelse har cementeret sin strategiske og finansielle uafhængighed. 

 

I dag sælges og serviceres virksomhedens produkter således i mere end 40 lade verden over.

 

 

I dag producerer JOSKIN mere end 1000 vogne om året på 4 fabrikker i henholdsvis Belgien, Polen og Frankrig.

 

Produktionen sker efter de allerhøjeste standarder med højteknologiske afrensnings- og pulverlakerings-faciliteter, som også anvendes i bilindustrien.

 


 

Bygget til at holde:

 

JOSKIN vogne symboliserer den nyeste generation af tipvogne til landbruget, fremstillet udelukkende af højelastisk stål. Denne ståltypes elasticitet er så høj at forstærkninger er overflødige.

 

Som følge af det innovative design er vognenes tomvægt betydeligt lavere og nyttelasten kan dermed øges.

 

 

Et eksempel herpå er JOSKIN Trans-space, hvor ladets bund er opbygget af Hardox-stål, der er udviklet og produceret i Sverige.


Trans-space er JOSKIN`s største bagtip-trailer, som med en ladlængde på otte meter indeholder 27,4 m3 (DIN) uden overbygning.  Med to overbygninger kan opnås et ladindhold på 46 m3.

 

Hardox-stål.

 

Hardox er den stærkeste og sejeste stålkvalitet, der kan fremskaffes. Ladbunden har derfor en godstykkelse på kun fire millimeter, hvilket svarer til 12-15 millimeter godstykkelse i en traditionel stålplade. Uden at reducere styrken opnås derfor en betydelig vægtbesparelse ved at anvende Hardox-stål

 

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 


 

Degn Grafisk