Thyregod A/S

Den danske maskinproducent Thyregod A/S med hovedsæde i Give, råder i dag over en lang række kvalitets produkter.
Fabrikken har TIM vognprogrammet, Kimadan gylleprodukter, og Thyregod radrenser og roeprogrammet, som de bærende produktions linier.
Med en solid baggrund i den danske maskinbranche er Thyregod A/S godt rustet til fremtiden, i samarbejde med gode og kvalificerede forhandlere som FMR Landbrugsmaskiner.

  

TRV.

 

    

 

TRV radrenseren er konstrueret for anvendelse af optisk Vision Control styring. Dette sikrer en nøjagtig styring ved hjælp af kameraer, der af-fotograferer planterne og sender informationerne ind til maskinens terminal, som sidder monteret i førerhuset. TRV leveres i arbejdsbredder fra 3, 6 – 9 meter, med en rækkeafstand fra 30 – 75 cm. Radrenseren kan leveres med den specielle VCO S-tand med “gåsefod”, eller vinkelskær. 

TIM Tipvogne

 

Tipvognene er opbygget over de velkendte profilbukkede chassier. Vangernes godstykkelse er 6 mm.
Ladet er konstrueret af 4 mm stålplader forstærket med kraftige under- og sidevanger. For at opnå den optimale styrke og vridningsstabilitet er chassis og vanger opbygget i højstyrkestål.

  • 12½ ton, 2-akslet 125/150
  • 15½ ton, 2-akslet, 155/190
  • 18 ton, 2-akslet, 180/230
  • 18 ton, 2-akslet, 180/230 S
  • 21 ton, 3-akslet, 210/280
     

    

 


 

Kimadan gylleudstyr

 

Fieldmaster sortjordsnedfælder


Nedfælderen fås i 6 eller 8 meters arbejdsbredde. Den store frihøjde sammen med den store afstand mellem tandrækkerne sikrer en god materialegennemgang. Maskinen arbejder individuelt i 3 sektioner og er monteret med 3 pakkervalse Ø 600 mm. Valsen er en fladjernsvalse som både pakker jorden og tildækker gyllen.
Alle valser er med affjedring og hydraulisk dybde regulering.

 

Gyllevogne:


Bogie gyllevogne omfatter vogne fra 15000 l til 20000 l. Tridem gyllevogne fra 20000 l til 24000l.


Vognene er som standard helgalvaniserede og med buede endebunde og forstærkninger på særligt belastede punkter. Alle vogne er udstyret med chassis, spredeplade, støtteben, adv. Trekant, lovpligtig lys, drejelig højderegulerbart trækøje, skvulpplade, kofanger, fender og hydrauliske bremser på alle hjul.
Bogie og tridem vogne er som standard forsynet med skærmkasser. Alle vogne leveres med sektionsopdeling i tanken.


Vognene er monteret med en kraftig bogie opbygget på fjedre eller hydraulisk undervogn, hvor den ene aksel er drejelig. Tridem vogne er også opbygget på fjedre eller hydraulisk undervogn og med 2 drejelige aksler.


Vognene er standard udstyret med kimadan centrifugalpumpe, der med ydelser på op til ca.6500 l/min. Sikrer en hurtig og effektiv tømning af vognen. Kan leveres for 540, 750 eller 1000 omdrejninger. Endvidere er samtlige vogne som standard udstyret med en veldimensioneret støtteben.
Vognen er udstyret med udvendig rørføring.


Tankmåler, fyldemåler og tragt er standard og omrørerhane kan eftermonteres uden indgreb på vognen. Ligeledes er vognene forberedt for kran, lift, nedfælder, vægtoverføring, slæbeslangesystem, og den avancerede doseringscomputer Kimacontroller.
På grund af større og større fokusering på marktryk og strukturskader, har Kimadan i dag et af markedets mest omfattende dækprogram.

 


 


 

Degn Grafisk