Hent Adobe Flash player

ROBOTTI - futuristisk robot eller selvstyrende redskabsbærer?

 

Robot lyder smart. Selvstyrende redskabsbærer ER smart og lige netop dét, Robotti er udviklet til at være. Det gør den ikke mindre interessant!

Den selvkørende redskabsbærer løser opgaver med lavt trækkraftbehov som for eksempel harvning, såning, strigling, sprøjtning og rensning i rækkeafgrøder. Frilandsgartnerier og planteskoler er en anden målgruppe.

 

Robotti er udviklet til at fungere på almindelige kommercielle præmisser – bare med et andet tankesæt. Det vil sige, at den skal kunne fungere med standardredskaber, være driftssikker, nem at servicere og være værdiskabende i dyrkningssystemer.

Ny og endnu stærkere 2020-model

i 2020 lanceres ROBOTTI 150D med 2 motorer med hver 75 hk og en tophastighed på 10 km/h. Det giver den en kapacitet på ca. 3 hektar/time ved f.eks. radrensning. Udrustningen tæller bl.a. 3 dobbeltvirkende PTO-udtag samt retur og et 3-pkt- ophæng.

ROBBOTTI er som standard udstyret med laserscanner, kamera og RTK/GPS.
Se en video fra lanceringen - Klik her

 

Følg Robotti i Danmark - KLIK HER

 

Følg Robotti i hele verden - KLIK her

 


 

 

Robotti kan klare afpudsningen af frøgræsmarkerne

Afpudsning af frøgræsmarker er for de fleste en træls arbejdsopgave, der tager en frygtelig masse tid på et tidspunkt på året, hvor høsten af andre afgrøder, halmbjærgning, stubbearbejdning og såning af nye afgrøder kræver fokus og mange arbejdstimer. Afpudsningen er imidlertid en vigtig opgave, og det skal gøres omhyggeligt, hvis næste års frøhøst skal give høje udbytter. Det ligger derfor lige til højrebenet at lade en markrobot med tilstrækkelig styrke klare den kedelige og tidskrævende arbejdsopgave.

 

Vi søger lige nu 2 testbrugere
Ideen med hele set-uppet er at finde 2 virkeligt interesserede frøavlere (eller grupper af frøavlere?), der vil investere i en Robotti med afpudser på nogle helt specielle vilkår. Et af dem er, at kunderne får en dedikeret person fra Robotti-teamet tilknyttet sin maskine udover det almindelige serviceteam fra FMR Maskiner. Et andet handler om finansiering, og der er flere andre fordele med i købet.
Ring til Henrik på +45 20516029 og hør mere

 

 

 

 

Degn Grafisk