Hent Adobe Flash player

SLY - Undercut No-till med lille rækkeafstand

 

Undercut No-till med lille rækkeafstand på 16,7 cm

SLY Boss er et meget kraftigt redskab udviklet til No-till med lille rækkeafstand. Såmaskinen arbejder efter et helt unikt princip med en speciel ”undercut” tallerken, der skærer ned i jorden og samtidigt underskærer den seneste afgrødes rødder, inden såsæden til den nye afgrøde placeres. Det sikrer et optimalt såbed og gør det nemt at ”lukke” jorden over frøene, så fremspiringen bliver god og ensartet.

 

Tallerknerne er udrustede med et dybdehjul, som er monteret sammen med dem. Bag disse sidder endnu et dybdehjul, så såsæden placeres i præcis den ønskede dybde. Hjulene kan køre enkeltvis eller sammen alt efter jordens beskaffenhed.

 

SLY Boss kan arbejde med 1, 2 eller 3 tanke til hver sin tallerken/så-række. Derfor kan man så flere forskellige afgrøder med én overkørsel og måske lade den første række så afgrøder, der skal placeres dybt, og den næste række arbejder med mindre frø og højere placering.

 

SLY Boss undercut unit er perfekt till No-till, fordi den giver minimal belastning af jordstrukturen kombineret med suveræn jordsøgenhed og dybdekontrol.

 

Læs mere her

Eller se vores video her:

Sly

Sly - MOD

 

 

 

 

 

 

Degn Grafisk