Hent Adobe Flash player

FMR Reservedele

Vores lagerfolk er veluddannede og deltager hele tiden i kurser og på messer for altid at kunne tilbyde vores kunder de rigtige løsninger.

 

Lageret styres af et moderne EDB anlæg med over 20.000 varenumre til og vi er hele tiden online med Deutz-Fahr, Holmer, Lemken, Thyregod, JCB, Krone  m.fl.

 

Desuden er er vi medlem af sammenslutningen DK-Tec.

Hovedlager for Holmer i Danmark 

FMR er også hovedlager for HOLMER reservedele i Danmark og vi er on-line med HOLMER fabrikken i Regensburg i Tyskland, hvorfra reservedele dagligt afsendes til os i sæsonen.

 

Vi er i konstant dialog med Holmer`s enestående logistikcenter for reservedele, for hele tiden at kunne levere de rigtige dele hurtigst muligt.

 


John Deere reservedele

 

 

Via vores meget brede netværk har vi sikret os at vi kan opretholde samme serviceniveau på John Deere reservedele som vi altid har været kendt for. Udover John Deere reservedele som vi har på lageret, er vi sikret dag til dag leveringer til konkurrencedygtige priser.


Takket være avanceret logistik og engagerede medarbejdere, kan du altid forvente at vi gør vores yderste for at kunne levere netop det, du skal bruge, når du skal bruge det.

 

 


 

 Kontakt vores reservedelslager på Tlf: 54 85 58 22

 

                        Email: pn@fmr.dk

 


 

 

Værkstedet – Et af FMR`s omdrejningspunkter.

 

Vores værksted er topmoderne, vi har meget veludrustede servicevogne og ikke mindst dygtige og veluddannede serviceteknikere.

Vi har i dag forhandlinger af traktorer, mejetærskere og maskiner til alle formål inden for landbrug og Have/Park fra nogle af verdens største producenter.

 

Men vi mener ikke det er nok at levere produkter af topkvalitet, med maskinerne skal også følge en enestående service og opbakning. Vores værksted er derfor et af omdrejningspunkterne i vores virksomhed.

 

Vores montører følger alle Deutz-Fahr`s kurser og er altid i besiddelse af den nyeste viden og teknologi til korrekt service og justering.

 

Værkstedet har mange års erfaring med John Deere og desuden udføres obligatoriske 12 mdr. sikkerhedseftersyn af gaffeltrucks m.m.

 


Derudover udfører vi garantireparationer for flere forskellige producenter heriblandt Cub Cadet, MTD, Briggs og Stratton mfl.

  

DEUTZ-FAHR Reservedele

 

 

Hos FMR har DEUTZ-FAHR rødder helt tilbage til DLAM-tiden, dvs. mere end 50 år!

 

Kontakt derfor os om Deutz-Fahr reservedele.

 

Spørg efter reservedelslageret på  tlf. 54 85 58 22...


 

FMR er specialister i Deutz-Fahr.

 

 

 

Vores værksted er specialister i Deutz-Fahr traktorer. Vi har de nyeste fejlsøgnings-computere og vores serviceteknikere har via HCP, adgang til SDF`s opdaterings-programmer mm.

 


Brugt Holmer med fabriks-garanti


Vi kan i samarbejde med Holmer levere renoverede roeoptagere og rense/læssere.

 


Renoverede maskiner har typisk kørt i Tyskland eller Danmark hos roedyrkere med større arealer. Efterhånden som maskinerne bliver handlet efter 2, 3 eller 4 kampagner renoveres de efter fabrikkens foreskrifter og sælges videre til deres nye ejere, vel og mærke med fuld fabriksgaranti og opfølgning.


Processen er grundig og udviklet gennem mange år. "Vi kontrollerer, udskifter og renovere alle sliddele fra front til bagsiden" forklarer Frantz Hobmeier fra Holmer`s service-afdeling. "Derfor kan vi sikre at maskinen er klar til næste roekampagne og kunden er sikker på, at han får en maskine med en unik driftssikkerhed ".


Kontakt Henrik på tlf. 20 51 60 29 for at høre mere om konceptet. 

ÅBNINGSTIDER

 

Salg - Service - Reservedele

 

Mandag-Fredag 7.30 til 16.00

 

Tlf: 54 85 58 22


 

Degn Grafisk