Nu forhandler vi JCB AGRI

Efter et par års fravær byder vi nu igen JCB’s AGRI-produktprogram indenfor!
Dem er vi stolte over at kunne tilbyde vores kunder, for JCB producerer kvalitets læssere og traktorer med suveræn levetidsøkonomi og med Brons Group som ny importør, er der et stærkt bagland at bygge på.
Se mere om produkterne her på hjemmesiden – og ring til os, når du vil vide mere om alle mulighederne i JCB AGRI-programmet eller have et konkurrencedygtigt tilbud.

JCH er et familieejet firma med rødderne solidt plantede i den engelske muld. De har udviklet og produceret landbrugsmaskiner siden starten af 1945, da Joseph Cyril Bamford (heraf navnet JCB) producerede den første tipvogn til landbruget. Familien ejer fortsat firmaet, der nu har 12.000 medarbejdere og over 300 forskellige maskiner i produktprogrammet.

JCB AGRI importeres til Danmark af Brøns Group, der med et importprogram af blandt andet græs- og høstmaskiner fra tyske Krone, jordbearbejdning, såteknik og sprøjteteknik fra tyske Amazone samt afpudsere fra tyske Müthing har stor erfaring i at arbejde med landbrugskunder og kender alt til kundernes behov for stabil, hurtig reservedelsforsyning osv.

FMR Maskiner sælger og servicerer JCB AGRI på hele Sjælland og de omkringliggende øer. Vi har fuldt produkterne og deres udvikling i mange år. Den viden deler vi gerne med vores kunder – både i salgsprocessen, og når maskinerne skal serviceres. Ring til os næste gang, du vil have en ny ”ged”, læssemaskine eller traktor – hos os er gode råd gratis.