Micron Group

Micron Group er engelsk, og er mærket til dig, som interesseret i at få en højteknologisk, og ikke mindst miljøvenlig sprøjteløsning til dine afgrøder. Mærket har specialiseret sig i, at udvikle løsninger hvor der er behov for særlig høj præcision når der skal sprøjtes, og hvis du ønsker, at der skal være fokus på plantebeskyttende teknologier, er Micron Group et rigtig godt bud.

Micron Group er især velegnet til særafgrøder, og de kan levere løsninger som dækker en lang række behov og brancher, som fx gartnerier, planteskoler mv..

Mærket producerer både håndholdte sprøjter til manuel sprøjtning og har også en række ATV- og traktormonterede løsninger, alt efter kundens behov.

Se alle producentens produkter her

Kom med over på deres hjemmeside og se alle deres mange maskiner. Vi fører naturligvis dem alle, og har du brug for hjælp eller rådgivning sidder vi klar ved telefonen og mailen som altid. Find din kontakt hos os lige her

Videoer

Facebook

FMR Maskiner
FMR Maskiner
Så fandt vi lige endnu en superfin, klassisk John Deere 😀👍. Denne gang en 2850 med SG2 hus, Hi-Lo og kun 5582 timer 😲

Den har også frontlift, luftaffjedret sæde og LED arbejdslys💡

Den kan blive din for 82.500,- og hvis du også skal bruge en brændeflækker, en bagsluffe og en tipvogn som passer perfekt til den, så kan vi lave et helt villasæt til 100.000,- (+moms) 🎉😄
FMR Maskiner
FMR Maskiner
Fuld gang i indretningen af vores nyrenoverede værksted 😀💨

Værkstedet har fået den helt store tur med både nyt loft, nymalede vægge og gulv og ikke mindst nye led belysning 💡👌

Tak for indsatsen og ikke mindst tålmodigheden til vores dygtige servicefolk, som nu kan komme ind varmen igen 🔥😀👍

Din sælger kontakt er

HENRIK RASMUSSEN

HENRIK RASMUSSEN

Sælger

Tlf. 20516029
Mail: hmr@fmr.dk