MZURI

MZURI 

MZURI såmaskiner er udviklet til dyrkningsprincippet Strip-till, der er en meget enkel, billig og på mange måder naturnær såmetode, hvor jorden kun bearbejdes, hvor planten skal gro.

Det vil sige, at planterne etableres i en række, hvor såmaskinen bearbejder jorden med en smal grubbetand, før kernerne sås af det efterfølgende såagregat.

Samtidigt skubbes stub og planterester til side, og der formes nogle små kamme, hvor f.eks. rapsplanter kan stå og ”hygge” sig i læ for vintervejret. Med systemet kan du styre såhøjden og skærets position fuldstændig nøjagtigt og systemet vil kompensere for ujævne jordforhold, så du får et ensartet resultat.

MZURI er en optimal såmaskine til Strip-till. Den er bugseret, robust, enkel og fleksibel, og så kan den arbejde under næsten alle forhold og stadig placere korn og gødning i sort jord og i en ensartet dybde. Den kan både så f.eks. raps i enkeltstriber, men også bredså korn efter Strip-till princippet.

No-till, Undercut No-till, Strip-till med lille rækkeafstand, Strip-till med stor rækkeafstand, plov, såsæt, robot … der er mange dyrkningsstrategier.  Og ingen af dem rummer den universelle sandhed for alle jordtyper og landmænd.

Anders Højte er vores dyrkningsekspert hos FMR Maskiner og vil kunne rådgive dig i Mzuris metoder og rette valg af maskiner.  Han er selv landmand og kender de praktiske udfordringer og muligheder.

Se alle producentens kataloger her

Kom med over på deres hjemmeside og se alle deres mange maskiner. Vi fører naturligvis dem alle, og har du brug for hjælp eller rådgivning sidder vi klar ved telefonen og mailen som altid. Find din kontakt hos os lige her

Videoer

Facebook

FMR Maskiner
FMR Maskiner
Så fandt vi lige endnu en superfin, klassisk John Deere 😀👍. Denne gang en 2850 med SG2 hus, Hi-Lo og kun 5582 timer 😲

Den har også frontlift, luftaffjedret sæde og LED arbejdslys💡

Den kan blive din for 82.500,- og hvis du også skal bruge en brændeflækker, en bagsluffe og en tipvogn som passer perfekt til den, så kan vi lave et helt villasæt til 100.000,- (+moms) 🎉😄
FMR Maskiner
FMR Maskiner
Fuld gang i indretningen af vores nyrenoverede værksted 😀💨

Værkstedet har fået den helt store tur med både nyt loft, nymalede vægge og gulv og ikke mindst nye led belysning 💡👌

Tak for indsatsen og ikke mindst tålmodigheden til vores dygtige servicefolk, som nu kan komme ind varmen igen 🔥😀👍

Din sælger kontakt er

ANDERS HANSEN

ANDERS HANSEN

Sælger

Tlf. 30451870
Mail: ah@fmr.dk

THOMAS NIELSEN

THOMAS NIELSEN

Sælger

Tlf. 26300315
Mail: tn@fmr.dk

HENRIK RASMUSSEN

HENRIK RASMUSSEN

Sælger

Tlf. 20516029
Mail: hmr@fmr.dk