Fornyelse og tradition

FMR Maskiner repræsenterer det bedste af begge begreber

FMR Maskiner er en moderne maskinforretning med fokus på landbrugserhvervet og de mange nye stærkt specialiserede maskiner, erhvervet kræver.

Kontakt os

Københavnsvej 2, 4800 Nykøbing
Tlf. +45 54 85 58 22

Team

Har du brug for at komme i kontakt med en af os? Find vores kontaktinformationer liger her!

Vi vil være

Det naturlige leverandørvalg

Det er vores vision, at være det naturlige leverandørvalg i de markedssegmenter vi fokuserer på, og vi vil udvikle os sammen med vores kunder. Landbrugets maskin- og servicebehov er vores kernekompetence – i dag og i fremtiden.

Vi vil henvende os til det moderne landbrug, og tilføje værdi i form af kundetilpassede løsninger af de aktuelle behov ved hjælp af optimal levering af maskiner, service og reservedele. Vi vil være den sikre og kompetente leverandør, der aldrig svigter.

Vores mål er

At yde den bedste service

Det er flotte ord, og vi vil gøre vores allerbedste for at leve op til dem, så alle vores nuværende og kommende kunder får en god oplevelse af os som leverandør af maskiner, reservedele og service.

For os, er det ikke bare et spørgsmål om, at sælge flest mulige maskiner billigt, men i højere grad at yde den bedste service, så kunderne kommer igen.

Vi glæder os til at servicere dig.

Vores

Historie

Vi er ikke nye i faget!

FMR har mere end 60 års erfaring i salg og service til landbruget. Det startede som en del af den landsdækkende kæde DLAM, som i 1956 åbnede i Markedsgade 21, i Nykøbing F.

Senere flyttede forretningen til Københavnsvej 2, hvorfra vi har udgangspunkt i dag. Forhandlingen bestod af Deutz traktorer og redskaber til lokale kunder. I 80’erne gled Deutz ud og John Deere var omdrejningspunktet i mange år.

I 1993 overtog Fin M. Rasmussen forretningen, som i mellemtiden var blevet til Dania Agro, og FMR Landbrugsmaskiner opstod. I 2012 overtog Henrik M. Rasmussen og navnet blev ændret til FMR Maskiner. Efter omstruktureringer fra John Deere’s side, var Deutz-Fahr tilbage igen og sammen med Lemken og Holmer udgjorde det hovedmærkerne.

I 2017 blev Have og Park afdelingen blev solgt fra og der fokuseres nu udelukkende på landbrugskunder. Anders Hansen blev medejer af FMR og importen af SLY såmaskiner kom til.

I 2018 blev FMR bedt om at varetage det danske marked for Geringhoff skæreborde og Agrisem redskaber og senest i 2020 er JCB Agri kommet til. Agrisem og SLY er siden blevet lagt sammen, og går nu udelukkende under navnet Agrisem.

Med ejerne Anders’ og Henrik’s landbrugsmæssige baggrunde, og mangeårige erfaringer fra ind- og udland, og et engageret og dedikeret team, står FMR i dag stærkt med viden og struktur til, at levere og servicere markedets bedste maskiner til landbruget.

Læs vores

datapolitik

Vi passer selvfølgelig godt på vores kunders data. Både her på websitet såvel som i vores systemer i butikken. Læs mere om vores datapolitik her.