Holmer

FMR maskiner er dansk forhandler og servicecenter for HOLMER MASCHINENBAU. HOLMER producerer bl.a. Danmarks mest solgte selvkørende roeoptager.

Vi er stolte af vores veletablerede og succesfulde samarbejde med HOLMER, som med ægte tysk grundighed og seriøsitet, har domineret markedet for selvkørende roeoptagere gennem mere end 40 år.

I dag er HOLMER verdens største producent med mere end 4000 enheder i drift. Der kører således HOLMER roeoptagere i lande som Kina, Ukraine, Italien, Spanien og USA.

Maskinerne håndbygges på fabrikken i Eggmuhl, nær Regensburgi Tyskland og HOLMER`s sans for detaljer ses tydeligt i deres produkt design, after sales service og kundesupport.

Vi tilbyder nye og brugte fabriksrenoverede maskiner med fuld fabriksopbakning og vores autoriserede HOLMER- teknikere, som er uddannet af fabrikken, referer direkte til Holmers` serviceafdeling.

“Vi har det mest erfarne serviceteam i branchen.
Jeg tror fuldt og fast på at vores service er en væsentlig faktor for at vores kunder kommer tilbage igen og igen. Dette, sammenholdt med at vi er dedikerede til at optimere og forfine vores maskiner konstant, gør vi et oplagt valg for sukkerroe-dyrkere”

Marcus Gramann
Holmer salgs-ansvarlig, for bl.a. Danmark

Brugt Holmer med fabriksgaranti

Vi kan i samarbejde med Holmer levere renoverede roeoptagere og rense/læssere.

Renoverede maskiner har typisk kørt i Tyskland eller Danmark hos roedyrkere med større arealer.

Efterhånden som maskinerne bliver handlet efter 2, 3 eller 4 kampagner renoveres de efter fabrikkens foreskrifter og sælges videre til deres nye ejere, vel og mærke med fuld fabriksgaranti og opfølgning.

Processen er grundig og udviklet gennem mange år. “Vi kontrollerer, udskifter og renovere alle sliddele fra front til bagsiden” forklarer Frantz Hobmeier fra Holmer`s service-afdeling. “Derfor kan vi sikre at maskinen er klar til næste roekampagne og kunden er sikker på, at han får en maskine med en unik driftssikkerhed “.

Vi tilbyder også fabriksrenoverede Terra Variant gyllemaskiner, selvfølgelig også med fabriksgaranti.

Holmer Terra Variant 435 0g 585 Eco

Swap mellem veksellad

”Variant”-tilnavnet fortæller, at Holmer Terra Variant med fordel kan bruges til en række opgaver. Efter samme princip som lastbilernes veksellad kan der hurtigt skiftes mellem transportkasser til roer, sneglekasser til korn/gødning, fastgødningsspredere (Bergmann) og transportkasser til såsæd/gødning, som bruges i forbindelse med kombinationer af jordbearbejdning og såning – og så selvfølgelig udrustning til gyllekørsel. Redskabsskiftene er nemme, for Holmer har integreret et SWAP-system, som anvender basismaskinens hydraulik til formålet.

Gyllekørsel med høj kapacitet

Holmer Terra Variant er udviklet til gylleentreprenører med krav om høj produktivitet. Læssehastigheden er op til 12.000 l pr. minut! Som resultat af pumpernes enorme kapacitet og basismaskinens power kan gyllen nedfældes med stor hastighed, for Holmer Terra Variant er konstrueret til at arbejde ved høje hastigheder – chassis, affjedring, bremser, styring og betjening er alt sammen udviklet og produceret til formålet.

Læs mere om 435 varianten lige her

Se alle producentens kataloger her

Kom med over på deres hjemmeside og se alle deres mange maskiner. Vi fører naturligvis dem alle, og har du brug for hjælp eller rådgivning sidder vi klar ved telefonen og mailen som altid. Find din kontakt hos os lige her

Videoer

Klik her og kom over og se alle Holmers egne videoer

Facebook

[fts_facebook type=page id=374778252637045 access_token=EAAP9hArvboQBAFyBBXzgxQvJ7S5PGXzPv9gx0CgApPY5zPlBtIBUZAn2bZCTrbzCw5rHJBofhfRZAdiTmdp7EgJ6twhLt2DtF4DQLS0uqHVkxrXVXUAZAZCxHy6EhcRBXWqCdp9UFbMbZA5ZCvY45592kj2riZCOQwcDHBTtPWV9QgZDZD posts=2 description=no posts_displayed=page_only images_align=left]

Din sælger kontakt er

HENRIK RASMUSSEN

HENRIK RASMUSSEN

Salg / Holmer, JCB, Lemken, Nardi

Tlf. 20516029
Mail: hmr@fmr.dk