Agrisem

Agrisem er et af de mærker vi selv importerer, og som vi er utroligt stolte af at være dansk importør af. Mærket er verdenskendt for deres ultimative holdbarhed, og alle deres maskiner leveres i den bedste franske kvalitet som findes på markedet. Vi udfører selvfølgelig fuld service på deres maskiner og kan også skaffe reservedele hjem direkte fra deres europæiske lager på få dage.

Agrisem leverer maskiner som kan præsterer under ekstreme forhold, og derfor er deres motorer nogle af verdens kraftigste. De er ganske enkelt bygget med en slidstyrke, som mange andre ikke kan matche.

Har du derfor brug for en maskine som skal kunne yde ud over det sædvanelige eller behov for andre mærker har svært ved at løse, er Agrisem mærket for dig. Se deres mange varegrupper og klik dig videre til producentens egne.

Vi har alle mødt de gule grubbere som der kører en del af i DK, men Agrisem er mere end det…

Agrisem er vandt til vanskellige og særdeles hårde forhold så hvis det kan holde til at køre i Sydfrankrig, -ja så holder det også til danske forhold. Denne mening er fælles for Clement …. Som er firmarep fra Agrisem og Anders Højte som varetager salget af Agrisem hos FMR. Indtil videre så har det ikke været solgt så meget de seneste år, men med deres brede program så giver det god mening at tage det til Danmark lyder det fra Anders Højte.

Agrisem har lige overtaget det franske firma SLY, og FMR handlede i forvejen med SLY, og derfor er hele kommet lidt af sig selv. Vi fik lejlighed til at se lidt nærmere på maskinerne under Agritechnica sidste år, og det mente vi kunne passe meget godt ind i vores eksisterende forretning. Af de maskiner som vil passe bedst ind kan nævnes den velkendte Boss no-till såmaskine, Strip-cat, såbedsharver, tallerkenharver, grubbere, stubharver, fronttanke, strigler, osv.

De første maskiner er allerede solgt og det lader til at der er søgning efter flere. Det er generelt et super produkt, hvor forholdet mellem pris, funktion, og kvalitet ligger på et rigtig godt sted.

Farverne på SLY var sort/hvid, og dette er ændret en smule nu så de i stedet er sorte/gule. Agrisem er et lidt større firma som har været i branchen i mange år, vi ved derfor hvad der kræves af den moderne landmand og i takt med at vi også gerne vil lidt udenfor vores ”hjemmemarked” så er det klart at et land som Denmark er vigtigt for os, udtaler Clement.

I Danmark har vi nogle af verdens bedste og mest fremsynede landmænd og med en kombination af Agrisem’s og SLY’s produkter så har vi virkelig noget som har en plads på dette marked – siger Anders Højte.

Vi har Agrisem’s fysiske katalog i vores butik

Vil du se alle deres mange maskiner? Agrisem har desværre ikke online kataloger, men vi sender dig gerne et med posten. Har du brug for hjælp, rådgivning eller katalog, så sidder vi klar ved telefonen og mailen som altid. Find din kontakt hos os lige her

Videoer

Se alle deres videoer her

Facebook

[fts_facebook type=page id=374778252637045 access_token=EAAP9hArvboQBAFyBBXzgxQvJ7S5PGXzPv9gx0CgApPY5zPlBtIBUZAn2bZCTrbzCw5rHJBofhfRZAdiTmdp7EgJ6twhLt2DtF4DQLS0uqHVkxrXVXUAZAZCxHy6EhcRBXWqCdp9UFbMbZA5ZCvY45592kj2riZCOQwcDHBTtPWV9QgZDZD posts=2 description=no posts_displayed=page_only images_align=left]

Din sælger kontakt er

THOMAS NIELSEN

THOMAS NIELSEN

Sælger

Tlf. 26300315
Mail: tn@fmr.dk

HENRIK RASMUSSEN

HENRIK RASMUSSEN

Sælger

Tlf. 20516029
Mail: hmr@fmr.dk