JCB

FMR Maskiner sælger og servicerer JCB AGRI på Sjælland og de omkringliggende øer. Vi har fuldt produkterne og deres udvikling i mange år.

Den viden deler vi gerne med vores kunder – både i salgsprocessen, og når maskinerne skal serviceres. Ring til os næste gang, du vil have en ny ”ged”, læssemaskine eller traktor – vi ved hvad vi taler om.

JCB er et familieejet firma med rødderne solidt plantede i den engelske muld. De har udviklet og produceret landbrugsmaskiner siden starten af 1945, da Joseph Cyril Bamford (heraf navnet JCB) producerede den første tipvogn til landbruget. Familien ejer fortsat firmaet, der nu har 12.000 medarbejdere og over 300 forskellige maskiner i produktprogrammet.

JCB AGRI importeres af Brøns Group, der har stor erfaring i at arbejde med landbrugskunder og kender alt til kundernes behov for stabil, hurtig reservedelsforsyning osv.

Se alle producentens kataloger her

Kom med over på deres hjemmeside og se alle deres mange maskiner. Vi fører naturligvis dem alle, og har du brug for hjælp eller rådgivning sidder vi klar ved telefonen og mailen som altid. Find din kontakt hos os lige her

Videoer

Facebook

[fts_facebook type=page id=374778252637045 access_token=EAAP9hArvboQBAFyBBXzgxQvJ7S5PGXzPv9gx0CgApPY5zPlBtIBUZAn2bZCTrbzCw5rHJBofhfRZAdiTmdp7EgJ6twhLt2DtF4DQLS0uqHVkxrXVXUAZAZCxHy6EhcRBXWqCdp9UFbMbZA5ZCvY45592kj2riZCOQwcDHBTtPWV9QgZDZD posts=2 description=no posts_displayed=page_only images_align=left]

Din sælger kontakt er

Henrik Rasmussen

Henrik Rasmussen

Salg / Holmer, JCB, Lemken, Nardi

Tlf. 20516029
Mail: hmr@fmr.dk

THOMAS NIELSEN

THOMAS NIELSEN

Salg / JCB, Lemken, Agrisem, Bomford

Tlf. 26300315
Mail: tn@fmr.dk