JCB

FMR Maskiner sælger og servicerer JCB AGRI på Sjælland og de omkringliggende øer. Vi har fuldt produkterne og deres udvikling i mange år.

Den viden deler vi gerne med vores kunder – både i salgsprocessen, og når maskinerne skal serviceres. Ring til os næste gang, du vil have en ny ”ged”, læssemaskine eller traktor – vi ved hvad vi taler om.

JCB er et familieejet firma med rødderne solidt plantede i den engelske muld. De har udviklet og produceret landbrugsmaskiner siden starten af 1945, da Joseph Cyril Bamford (heraf navnet JCB) producerede den første tipvogn til landbruget. Familien ejer fortsat firmaet, der nu har 12.000 medarbejdere og over 300 forskellige maskiner i produktprogrammet.

JCB AGRI importeres af Brøns Group, der har stor erfaring i at arbejde med landbrugskunder og kender alt til kundernes behov for stabil, hurtig reservedelsforsyning osv.

Se alle producentens kataloger her

Kom med over på deres hjemmeside og se alle deres mange maskiner. Vi fører naturligvis dem alle, og har du brug for hjælp eller rådgivning sidder vi klar ved telefonen og mailen som altid. Find din kontakt hos os lige her

Videoer

Facebook

FMR Maskiner
FMR Maskiner
Så fandt vi lige endnu en superfin, klassisk John Deere 😀👍. Denne gang en 2850 med SG2 hus, Hi-Lo og kun 5582 timer 😲

Den har også frontlift, luftaffjedret sæde og LED arbejdslys💡

Den kan blive din for 82.500,- og hvis du også skal bruge en brændeflækker, en bagsluffe og en tipvogn som passer perfekt til den, så kan vi lave et helt villasæt til 100.000,- (+moms) 🎉😄
FMR Maskiner
FMR Maskiner
Fuld gang i indretningen af vores nyrenoverede værksted 😀💨

Værkstedet har fået den helt store tur med både nyt loft, nymalede vægge og gulv og ikke mindst nye led belysning 💡👌

Tak for indsatsen og ikke mindst tålmodigheden til vores dygtige servicefolk, som nu kan komme ind varmen igen 🔥😀👍

Din sælger kontakt er

Henrik Rasmussen

Henrik Rasmussen

Salg / Holmer, JCB, Lemken, Nardi

Tlf. 20516029
Mail: hmr@fmr.dk

THOMAS NIELSEN

THOMAS NIELSEN

Salg / JCB, Lemken, Agrisem, Bomford

Tlf. 26300315
Mail: tn@fmr.dk