JCB

FMR Maskiner sælger og servicerer JCB AGRI på Sjælland og de omkringliggende øer. Vi har fuldt produkterne og deres udvikling i mange år.

Den viden deler vi gerne med vores kunder – både i salgsprocessen, og når maskinerne skal serviceres. Ring til os næste gang, du vil have en ny ”ged”, læssemaskine eller traktor – vi ved hvad vi taler om.

JCB er et familieejet firma med rødderne solidt plantede i den engelske muld. De har udviklet og produceret landbrugsmaskiner siden starten af 1945, da Joseph Cyril Bamford (heraf navnet JCB) producerede den første tipvogn til landbruget. Familien ejer fortsat firmaet, der nu har 12.000 medarbejdere og over 300 forskellige maskiner i produktprogrammet.

JCB AGRI importeres af Brøns Group, der har stor erfaring i at arbejde med landbrugskunder og kender alt til kundernes behov for stabil, hurtig reservedelsforsyning osv.

Se alle producentens kataloger her

Kom med over på deres hjemmeside og se alle deres mange maskiner. Vi fører naturligvis dem alle, og har du brug for hjælp eller rådgivning sidder vi klar ved telefonen og mailen som altid. Find din kontakt hos os lige her

Videoer

Facebook

FMR Maskiner
FMR Maskiner
Til de store drenge, har vi her lidt lørdagsunderholdning...

God weekend derude🚜👍🏻💰👨‍🌾

PS: De 3 første er solgt og på vej til DK 😀!

PPS: Hvis du også skal ha en med, så kan det endnu nås til stor førsæsonrabat!!

Ring på tlf. 54 85 58 22 ☎️👍
FMR Maskiner
FMR Maskiner
Vil du op i den absolutte kapacitets-superliga ?

Så ser her! ...vi har nemlig en yderst velholdt 12 furet Lemken Vari-Titan plov på vej ind. Den er fra 2013 og har ikke kørt alverden 👍

Vari-Titan er kongen indenfor de allerstørste plove og med den variable furebredde i yderste stilling tager den 6.60 meter ad gangen ↔️💪 !

Den har onland udstyr og CS40 underplovene sikrer perfekt pløjning. Sliddelene er rigtig fine og til 275.000,- er der rigtig meget plov for pengene 😀

Ring på tlf. 54 85 58 22 og hør mere.. 📞

Din sælger kontakt er

Henrik Rasmussen

Henrik Rasmussen

Salg / Holmer, JCB, Lemken, Nardi

Tlf. 20516029
Mail: hmr@fmr.dk

THOMAS NIELSEN

THOMAS NIELSEN

Salg / JCB, Lemken, Agrisem, Bomford

Tlf. 26300315
Mail: tn@fmr.dk