Exadose

Exadose produceres af SLY France og er en reguleringsenhed til gødning om kan tilbygges til nærmest hvilken som helst maskine du måtte have. Med få klik kan du nemt og præcist dosere flydende gødning samtidig med, at du kan justere anlæggets antal af udløb, så det passer i afstanden.

Exadose er wifistyret, så du slipper for ledninger mellem pumpe og førerhus. Det betjenes samtidig nemt og enkelt via en app på en tablet. Dette gør at montering er nem, og samtidig er chancen for en fejl på ledningsnettet næsten lig med nul.

Vi hjælper dig i gang med opsættelsen af tabletten, så du kommer godt fra start og lærer den enkle interface at kende. På den medfølgende tablet har man et godt overblik og kan nemt foretage indstillinger se status for opgaven osv. Hos FMR vil vi selvfølgelig gerne tilbyde montering af disse systemer, men er man lidt teknik interesseret så sælger vi gerne sættet til kunderne som derefter selv kan stå for opbygningen.

Systemet er nemt og overskueligt at betjene via tabletten og antennen, som løbende måler doseringen under kørslen.

Flere modeller

Exadose kan nemt bygges på eksisterende redskaber og tanke, og anvendelsesmulighederne er mange, for doseringssystemet er meget fleksibelt og præcist, uanset om man ønsker at udbringe 2 l/min. eller 150 l/min.

Systemet findes i flere modeller. Som udgangspunkt anvendes et eldrevet system til opgaver med en tildeling fra 0 – 15 l/min. eller et hydraulisk system, der leverer fra 10 – 150 l/min. Begge systemer bygges op med en manifold, hvorfra et antal slanger efter behov leder væsken frem til de enkelte dyser/udgange. Flowkontrollen sidder centralt i manifolden.

Om man skal bruge 2 udgange eller 54 spiller ingen rolle, systemet håndterer dette uden nogen problemer. Som en hel simpel, og meget brugbar egenskab, har Exadose en helt lavpraktisk mulighed for kontrol af de forskellige udløb. Den manifold der fordeler væsken er lavet af gennemsigtigt plastic, og i hvert udløb er der indsat en lille kugle som viser gennemstrømningen til det enkelte udløb. Derfor kan man se at hvis alle kuglerne er placeret i samme højde, så giver alle udløb samme mængde. Dette er en fantastisk simpel og lavpraktisk måde at lave et dobbelt check på om alt er som det skal være.

Wifi system

Tildelingen er som altid et samspil mellem den ønskede mængde pr. hektar, fremkørselshastighed og arbejdsbredde. Indstillingen af disse parametre sker via en medfølgende tablet, som via Bluetooth sørger for regulering af systemet. På tabletten kan man også følge opgavens status, forbrug etc.

Se producentens katalog her

Kom med over på deres hjemmeside og se alle deres modeller. Vi fører naturligvis dem alle, og har du brug for hjælp eller rådgivning sidder vi klar ved telefonen og mailen som altid. Find din kontakt hos os lige her

Videoer

Facebook

FMR Maskiner
FMR Maskiner
Til de store drenge, har vi her lidt lørdagsunderholdning...

God weekend derude🚜👍🏻💰👨‍🌾

PS: De 3 første er solgt og på vej til DK 😀!

PPS: Hvis du også skal ha en med, så kan det endnu nås til stor førsæsonrabat!!

Ring på tlf. 54 85 58 22 ☎️👍
FMR Maskiner
FMR Maskiner
Vil du op i den absolutte kapacitets-superliga ?

Så ser her! ...vi har nemlig en yderst velholdt 12 furet Lemken Vari-Titan plov på vej ind. Den er fra 2013 og har ikke kørt alverden 👍

Vari-Titan er kongen indenfor de allerstørste plove og med den variable furebredde i yderste stilling tager den 6.60 meter ad gangen ↔️💪 !

Den har onland udstyr og CS40 underplovene sikrer perfekt pløjning. Sliddelene er rigtig fine og til 275.000,- er der rigtig meget plov for pengene 😀

Ring på tlf. 54 85 58 22 og hør mere.. 📞

Din sælger kontakt er

ANDERS HANSEN

ANDERS HANSEN

Sælger

Tlf. 30451870
Mail: ah@fmr.dk

THOMAS NIELSEN

THOMAS NIELSEN

Sælger

Tlf. 26300315
Mail: tn@fmr.dk

HENRIK RASMUSSEN

HENRIK RASMUSSEN

Sælger

Tlf. 20516029
Mail: hmr@fmr.dk